Sučka Barbry Streisand zaútočila na letušku, ranu jej museli zašiť

NETKY.SK • 1 Máj 2015, 12:45 • 2 min
Sučka Barbry Streisand zaútočila na letušku, ranu jej museli zašiť

USA - Sučka menom Sammie patriaca americkej speváčke a herečke Barbre Streisand pohrýzla v utorok na palube súkromného lietadla letušku, ktorá ju chcela pohladkať.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál TMZ. Dvanásťročné zviera plemena Coton de Tuleár sprevádzalo Streisand počas letu z New Yorku do Washingtonu D.C.. Stewardku uhryzlo do ruky, pričom rana si vyžiadala niekoľko stehov. Žena by však mala byť čoskoro v poriadku. Streisand celá situácia veľmi mrzela a ihneď sa ospravedlnila letuške i majiteľovi lietadla, miliardárovi Ronovi Perelmanovi, ktorí jej údajne všetko prepáčili.

 

Barbra Streisand je rodáčkou z newyorského Brooklynu a hudobnú kariéru začínala v broadwayských muzikáloch. Okrem hudby sa venuje aj herectvu, pričom pôsobí tiež ako režisérka. Je držiteľkou Oscarov za hlavnú úlohu v muzikáli Funny Girl (1968) a pieseň Evergreen z filmu Zrodila sa hviezda (1976). Predstavila sa tiež vo filmoch ako Hello Dolly! (1969), ...a čo ďalej, doktor? (1972), Takí sme boli (1973), Jeho foter, to je lotor! (2004) alebo Fotri sú lotri (2010). Režírovala snímky ako Yentl (1983), Pán prílivu (1991) a Dve tváre lásky (1996), v ktorých si tiež zahrala. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies