Súboj značiek FCB aj bez Mathieua a Rodeho

NETKY.SK • 5 Máj 2015, 13:52 • 2 min
Súboj značiek FCB aj bez Mathieua a Rodeho

BARCELONA/MNÍCHOV - V stredajšom prvom zápase semifinále futbalovej Ligy majstrov medzi FC Barcelona a Bayernom Mníchov sa nepredstaví stopér domácich Jérémy Mathieu ani Sebastian Rode z tímu Bavorov.

slovakia

left justify in out

Zadák Barcelony Mathieu má podľa francúzskeho denníka L´Equipe zranenú achilovku, Rodeho podľa Kickeru nepustia na trávnik svalové problémy.

 

Kým španielskemu mužstvu bude chýbať len spomenutý Mathieu, na strane Bayernu je absencií oveľa viac. Tréner Pep Guardiola s určitosťou nebude môcť rátať ani s Davidom Alabom, Holgerom Badstuberom a Arjenom Robbenom. Otázny je štart Francúza Francka Ribéryho. Podľa najčerstvejších správ by však mal nastúpiť útočník Robert Lewandowski, ktorý dostal povolenie od lekárov. Mal by hrať v špeciálnej maske, ktorá bude chrániť zlomený nos a sánku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies