Súboj Slovákov v NHL! Pánik skóroval, no z víťazstva sa radovala Černákova Tampa

NETKY.SK • 4 August 2020, 09:55 • 2 min
Súboj Slovákov v NHL! Pánik skóroval, no z víťazstva sa radovala Černákova Tampa

EDMONTON/TORONTO - Po reštarte NHL bolo počas včerajšej noci na programe ďalších šesť stretnutí. Slovenský útočník Richard Pánik z Washingtonu sa síce prezentoval gólom, ale jeho presný zásah stačil Capitals na zisk jedného bodu v súboji s Tampu Bay Lightning.

slovakia

left justify in out

Comeback takmer vyšiel 

Bolts viedli už 2:0, keď Pánik v 38 minúte zaznamenal prvý gól Caps a ešte pred koncom druhej tretiny vyrovnal na 2:2 Jevgenij Kuznecov. Caps to dotiahli až do samostatných nájazdov, v ktorých o triumfe Tampy rozhodol Nikita Kučerov.


"Prehrávali sme o dva góly a vrátili sme sa do zápasu, čím sme ukázali tímovú silu," poznamenal po súboji Pánik a k výkonu svojho tímu doplnil: "Náš cieľ je hrať od začiatku náš najlepší hokej. Chceme predvádzať fyzicky náročnú hru a myslím si, že budeme na správnej ceste."

 

img

 

Po súboji mal viac dôvodu na radosť jeho krajan Erik Černák, slovenský obranca v súboji odkorčuľoval cez 20 minút. V tabuľke Východnej konferencie o nasadenie do ďalšej časti play-off majú Tampa Bay aj Philadelphia po dva body, Washington získal jeden bod a Boston je zatiaľ s nulou.

 

 

Dallas vyhorel v poslednej tretine 
V pondelok zasiahol do hry aj obranca Andrej Sekera, jeho Dallas Stars v Západnej konferencii skupine o nasadenie do play-off podľahol Vegas Golden Knights 3:5 napriek tomu, že pred treťou tretinou viedol 3:1. Štvorgólová smršť v poslednej tretine tak priniesla dva body pred tím z Las Vegas. "V prvých dvoch tretinách sme nemali jediného hráča, ktorý hral dobre. Pred poslednou časťou sme pomenili zloženie formácií a zmenilo sa to, zaslúžene sme zvíťazili," zhodnotil kouč Pete DeBoer.

 

 

Vyrovnané dvojice 
V predkole play-off sa trom tímom podarilo vyrovnať stav sérií hraných na tri víťazstvá na 1:1 - Pittsburgh zdolal Montreal 3:1, Calgary podľahlo Winnipegu 2:3 a Edmonton si poradil s Chicagom 6:3. Za Montreal Canadiens nastúpil v prvom útoku Tomáš Tatar, ale počas takmer osmenástich minút na ľade si pripísal iba dve strely bez gólu či asistencie.

 

img

 

Ruský snajper

Carolina si po sobote poradila s New Yorkom Rangers aj v pondelok a po triumfe 4:1 je už len jeden krok od postupu ďalej. Hrdinom Hurricanes bol autor hetriku Andrej Svečnikov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Carolina Hurricanes (@canes),

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies