Súboj rivalov nekončí: Wanderlei Silva vs. Chael Sonnen?!

NETKY.SK • 12 November 2014, 14:52 • 2 min
Súboj rivalov nekončí: Wanderlei Silva vs. Chael Sonnen?!

LAS VEGAS - Dvaja najznámejší rivali v UFC Chael Sonnen a Wanderlei Silva si pravdepodobne nikdy nedajú pokoj.

slovakia

left justify in out

Wanderlei Silva má zákaz zápasiť v MMA v celých Spojených Štátoch  a Sonnen po dopingovej kauze má taktiež 2 roky dištanc.

 

Tieto fakty im však vôbec nebránia v zápase. Wanderleiov návrh bol bojovať proti sebe ďaleko od USA a to napríklad v Japonsku. Toto sa však tiež vôbec nepodarilo. Tohto súboja rivalov sa ujal promotér organizácie XFC international.  

Bývalý šampión strednej váhy Sonnen bol tento víkend hosťom a hlavným komentátorom  na podujatí XFC 7 v brazílskom Sao  Paule a povedal, že ak sa to podarí rád sa postaví zoči voči jeho celoživotnému rivalovi Wanderleiovi. Verejne vyzýval Silvu, či je pripravený uniesť prehru a ak má guráž nech príjme hociakú ponuku , kde sa môžu obaja stretnúť. Reakcie nenechali na seba dlho čakať. A Silva natočil video ako hovorí Sonnenovi, že má len reči a že je pripravený sa mu postaviť aj o polnoci. Vraj ho žiadny americký internetový pajác menom Sonnen nemôže poraziť. 

Sonnenova stopka končí v roku 2016 no nie však v jiu-jitsu. Rád by si to s Wanderleiom rozdal pod taktovkou Metamoris v grapplingovom zápase. Podľa aktuálnych informácii  je veľmi reálne, že sa tento grapplingový zápas uskutoční.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies