Súboj neporazených v UFC

NETKY.SK • 21 Júl 2015, 11:23 • 2 min
Súboj neporazených v UFC

RIO DE JANEIRO - Ani sa nenazdáme a august je už za dverami s UFC 190 Rousey vs Correia. Galavečer sa odohrá v Rio De Janeiro a v každom zápase sa predstaví jeden domáci zápasník.

slovakia

left justify in out

Vyzerá to na zaujímavý galavečer so zvučnými menami ako sú: Shogun, Claudia Gadalha, Antonio" Bigfoot" Silva, bratia Nogueirovci Antonio a  Minotauro či Ronda Rousey.

 

Práve Rouseyová bude obhajovať svoj titul a to už štvrtý krát. Jej skóre je úctyhodných 11 výhier bez prehry. Zatiaľ každý svoj zápas ukončila predčasne, až 10 krát už v prvom kole. Najdlhšie bola v octagone necelé tri kolá. Jej vyzívateľkou je tiež neporazená Bethe Correia. Jej skóre je 9 výhier z 9 zápasov. Je to veľmi silná zápasníčka s veľmi dobrým stojom a veľkými údermi. Predzápasové vyhlásenia sa opäť trocha zvrhli. Najmä zo strany brazílskej Correiaovej, ktorá bezhlavo vyprovokovala Rouseyovú s vyhlásením, že vo svojich predchádzajúcich zápasoch zápasila prevažne s dobrými priateľkami Rondi, a rad radom ich aj porážala. Toto by ešte nebolo nič zvláštne, trocha okorenila náladu, no potom povedala: "Dúfam, že Ronda nespácha samovraždu, po prehre so mnou".

 

V čase keď to povedala vyšla kniha Rouseyovej My Fight, Your Fight kde šampiónka rozpráva aj o tom ako spáchal jej otec samovraždu. Ronda to zobrala osobne a odvtedy hovorí o pomalej poprave namiesto rýchleho K.O. Z obhajoby sa stal osobný súboj.

 

K ich  príprave už vyšlo prvé video, kde sa o nich dozvieme trocha viac:

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies