Súboj McGregor vs. Mayweather iba ak sa peniaze rozdelia rovnomerne

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 17:43 • 2 min
Súboj McGregor vs. Mayweather iba ak sa peniaze rozdelia rovnomerne

DUBLIN – Šampión MMA Conor McGregor je pripravený zložiť Floyda Mayweathera v ringu, avšak iba vtedy, ak si peniaze rozdelia 50-50. Oznámil to Conorov tréner John Kavanagh.

slovakia

left justify in out

Podľa slov trénera Kavanagha by McGregor bol šťastný, keby si mohol zmerať sily s boxerským šampiónom piatich divízií. Avšak len pod jednou podmienkou.

Mayweather ukončil kariéru minulý rok v septembri, ale odvtedy je médiami tlačený do súboja s Conorom McGregorom. Samozrejme sa očakávalo, že väčšinu peňazí za súboj by dostal práve Američan.

 

img

"Hovorilo sa o tom, že Conor by dostal 7 miliónov dolárov a Floyd zvyšok," povedal Kavanagh pre Business Post. "Buď si to rozdelia na polovicu alebo Conor nebude bojovať. Ak by mal Floyd dostať viac ako Conor, tak do toho nepôjde. V tejto chvíli potrebuje Floyd Conora viac ako Conor Floyda. Floyd je úžasný. Nemyslím si, že existuje boxer, ktorý by ho mohol poraziť. Conor sa však nepohybuje ako boxer."

Mayweather je považovaný za jedného z najväčších boxerov, ktorí kedy vliezli do ringu a bol zvolený za najlepšieho bojovníka za posledných 25 rokov. Dokonca aj nesmierne populárny McGregor by len ťažko zatienil Mayweathera a možnosť ich vzájomného súboja vyvolal v boxerskom svete obrovské vzrušenie.

McGregor sa v súčasnosti pripravuje na odvetu proti Nate Diazovi, keďže sa chce pomstiť jedinému bojovníkovi UFC, ktorý ho porazil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies