Súboj Furyho s Chisorom 29. novembra, dôvodom futbal

NETKY.SK • 29 September 2014, 10:31 • 2 min
Súboj Furyho s Chisorom 29. novembra, dôvodom futbal

LONDÝN - Boxerský zápas o európsky a britský titul v superťažkej hmotnostnej kategórii medzi Tysonom Furym a Dereckom Chisorom v londýnskej aréne ExCel sa napokon uskutoční až v sobotu 29. novembra.

slovakia

left justify in out

Duel bol naplánovaný na 22. novembra, ale organizátori sa ho rozhodli preložiť o týždeň neskôr pre stretnutie najvyššej anglickej futbalovej súťaže medzi Arsenalom Londýn a Manchestrom United. To by podľa promotéra Franka Warrena negatívne ovplyvnilo divácku návštevu.

 

Čisto britský súboj sa mal pôvodne konať ešte 26. júla v Manchestri, no Chisora nemohol nastúpiť, keďže si na poslednom tréningu pred zápasom zlomil kosť v ľavej ruke. Títo dvaja pästiari si už zmerali sily, v lete 2011 uspel Fury jednomyseľným výrokom rozhodcov. 

 

Víťaz sa stane hlavným vyzývateľom Ukrajinca Vladimíra Klička, úradujúceho šampióna superťažkej váhy verzíí WBA, IBF, WBO, IBO a magazínu The Ring, ktorý bude najbližšie svoje opasky obhajovať 15. novembra v Hamburgu pred dosiaľ nezdolaným Bulharom Kubratom Pulevom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies