Súboj Davisovho pohára medzi Francúzskom a Španielskom otvorí Paire proti Carrenovi Bustovi

NETKY.SK • 13 September 2018, 15:04 • 2 min
Súboj Davisovho pohára medzi Francúzskom a Španielskom otvorí Paire proti Carrenovi Bustovi

Lille - V úvodnej dvojhre semifinálového súboja svetovej skupiny Davisovho pohára medzi tenistami Francúzska a Španielska nastúpi Benoit Paire proti Pablovi Carrenovi Bustovi. V druhom singli si zmerajú sily Lucas Pouille a Roberto Bautista Agut.

slovakia

left justify in out

V sobotňajšej štvorhre by sa mali vo farbých francúzskeho tímu predstaviť Julien Benneteau s Nicolasom Mahutom proti Marcelovi Granollersovi s Felicianom Lopezom. Pôjde o deviaty vzájomný zápas týchto krajín, bilanciu vedú Španieli 6:2.

 

Tentoraz sa však budú musieť zaobísť bez lídra svetového rebríčka ATP Rafaela Nadala, ktorý si poranil koleno v semifinále US Open proti Argentínčanovi Juanovi Martinovi Del Potrovi.

 

Duel Francúzsko - Španielsko sa odohrá na krytom dvorci na štadióne Pierrea-Mauroya v Lille s kapacitou 27.500 divákov. Francúzsko obhajuje titul v prestížnej súťaži, jubilejnú desiatu "šalátovú misu" získalo minulý rok, keď vo finále v Lille zdolalo Belgicko 3:2.

V druhom semifinálovom stretnutí Chorvátsko hostí USA.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona