Súboj Cotto - "Canelo" je hotový na 90 percent

NETKY.SK • 13 Júl 2015, 12:25 • 2 min
Súboj Cotto - "Canelo" je hotový na 90 percent

LAS VEGAS - Očakávaný profesionálny boxerský súboj druhej polovice tohto kalendárneho roka medzi Miguelom Cottom a Saúlom "Canelom" Álvarezom ešte nie je definitívne istý, no nič nenasvedčuje tomu, že by sa nemal zrealizovať.

slovakia

left justify in out

Cottov poradca Gabriel Peňagarícano poprel pôvodné tvrdenie, že zápas medzi jeho 34-ročným portorickým klientom a 24-ročným Mexičanom sa naisto uskutoční 21. novembra 2015. Potvrdil však, že oficiálne oznámenie príde do konca júla.

 

"Všetko je dobré a pozitívne. Sme tam na 90 percent, ale ešte nepoznáme presný dátum. Bude to v novembri. Dôležité je, že dohoda sa blíži. Máme pred sebou veľký duel, treba doladiť mnoho detailov," povedal Peňagarícano pre El Vocero, citoval ho server boxingscene.com.

 

Šampión organizácie WBC v strednej hmotnostnej kategórii Cotto a Álvarez si to rozdajú vo váhovom limite 70,3 kilogramu (155 libier) na rozhraní ľahkej strednej a strednej divízie. Konfrontácia dvoch bývalých neúspešných protivníkov Floyda Mayweathera bude v nevadskom Las Vegas, v závislosti od termínu v MGM Grand Garden Arene alebo Thomas & Mack Center.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies