Suárezovi možno zmažú klubovú časť trestu

NETKY.SK • 24 Júl 2014, 10:54 • 2 min
Suárezovi možno zmažú klubovú časť trestu

LAUSANNE - Barcelončania by mohli byť bez svojej hryzúcej akvizície Luisa Suáreza menej ako štyri mesiace, ktoré mu vymerala Medzinárodná futbalová federácia (FIFA). Uruguajčan na majstrovstvách sveta v Brazílii zaťal svoj chrup do pleca talianskeho obrancu Giorgia Chielliniho a ešte počas šampionátu vyfasoval trest na deväť medzištátnych zápasov a štyri mesiace.

slovakia

left justify in out

Počas tohto obdobia nesmie využívať zázemie svojho klubu. Odvolanie na FIFA nezabralo, ale FC Barcelona, kam najlepší strelec uplynulého ročníka anglickej Premier League prestúpil za 88 miliónov eur z FC Liverpool, sa obrátil na Športový arbitrážny súd (CAS) v Lausanne. A nie je bez šance na redukciu.

"Teraz, keď sa kauza dostala na CAS, je veľmi pravdepodobné, že príde k zmene trestu. Mohol by sa týkať iba uruguajskej reprezentácie, nie klubu," uviedol pre web goal.com nemenovaný zdroj z CAS. 

 

Suárez síce najskôr svoj čin zatĺkal, ale napokon sa zaň Chiellinimu ospravedlnil. Talian mu dokonca zaželal úspech s odvolaním. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies