Suárezovi by sa len ťažko odmietala ponuka Realu Madrid

NETKY.SK • 30 Máj 2013, 09:34 • 2 min
Suárezovi by sa len ťažko odmietala ponuka Realu Madrid

LIVERPOOL - Kontroverzný útočník anglického futbalového klubu FC Liverpool Luis Suárez vyhlásil, že by len veľmi ťažko odolal ponuke z Realu Madrid, ak by o neho "biely balet" prejavil záujem. Uruguajčan dostal od disciplinárnej komisie Anglickej futbalovej asociácie exemplárny 10-zápasový dištanc za uhryznutie do ramena Branislava Ivanoviča z FC Chelsea.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný Juhoameričan odvtedy pociťuje enormný tlak britských médií a zvažuje svoj odchod z Ostrovov. "Zatiaľ nemám žiadnu konkrétnu ponuku, ale môžem povedať, že Real Madrid by som asi neodmietol," vyhlásil kanonier pre uruguajskú rozhlasovú stanicu Radio Sport 890. "Milujem Liverpool, ale keby sa mi naskytla možnosť odísť, asi by som to urobil. Už som dosť trpel, anglickí žurnalisti ma často neférovo kritizujú," posťažoval sa bývalý hráč Ajaxu Amsterdam či Groningenu.

Luis Suárez už na Britských ostrovoch pykal aj v sezóne 2011/2012 za rasistické urážky Patricea Evru z Manchestru United. V uplynulom ligovom ročníku strelil 23 gólov a bol druhý najlepší kanonier najvyššej anglickej súťaže, viackrát skóroval len Robin van Persie z Manchestru United (26).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies