Suarezov stav sa po operácii zlepšuje, termín návratu stále neznámy

NETKY.SK • 27 Máj 2014, 10:18 • 2 min
Suarezov stav sa po operácii zlepšuje, termín návratu stále neznámy

MONTEVIDEO - Zdravotný stav uruguajského futbalového reprezentanta Luisa Suareza sa po menšej operácii kolena postupne zlepšuje. Podľa lekára národného tímu sa má útočník Liverpoolu "veľmi dobre", no stále nepotvrdil, či sa stihne zotaviť do štartu majstrovstiev sveta v Brazílii.

slovakia

left justify in out

"Od zákroku uplynulo iba niekoľko dní, no môžeme povedať, že sa to vyvíja dobrým smerom. Bolo by však z našej strany unáhlené stanoviť nejaký termín. Máme pred sebou ešte tri týždne. Nemôžeme vylúčiť, že počas tohto obdobia prejaví intenzívnu aktivitu, no zároveň by sa mohli vyskytnúť aj negatívne reakcie organizmu," citovala agentúra Reuters slová lekára Alberta Pana z tlačovej konferencie v prípravnom kempe uruguajskej reprezentácie.

 

Suarez, ktorý pred štyrmi rokmi pomohol Uruguaju k skvelému štvrtému miestu na MS v JAR, absolvoval artroskopickú operáciu menisku vo štvrtok. Dĺžka liečby sa po takomto zákroku odhaduje na 15 až 20 dní. Dvadsaťsedemročný kanonier nemá veľa času na zotavenie, Uruguaj hrá prvý zápas na šampionáte 14. júna vo Fortaleze proti Kostarike. V D-skupine sa Juhoameričania stretnú ešte s Anglickom a Talianskom. S 31 gólmi najlepší strelec Premier League s veľkou pravdepodobnosťou nenastúpi v prípravných dueloch v Montevideu 30. mája proti Severnému Írsku a 4. júna proti Slovinsku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies