Suareza teší záujem Arsenalu

NETKY.SK • 10 Júl 2013, 08:29 • 2 min
Suareza teší záujem Arsenalu

MONTEVIDEO - O získanie uruguajského útočníka Luisa Suareza sa intenzívne snaží anglický futbalový klub Arsenal Londýn. Prvú ponuku vo výške 30 miliónov libier však Suarezov zamestnávateľ FC Liverpool zmietol zo stola, informovala agentúra Sinchua.

slovakia

left justify in out

"Teší ma, že som v kurze takého silného klubu ako je Arsenal Londýn. Zostávam však pokojný. Viem, že udalosti sa uberú správnym smerom. Jeden telefonát môže veľa zmeniť, ja mám svoje predstavy a tie sa budem snažiť realizovať prostredníctvom môjho agenta, ale momentálne si po Pohári konfederácií užívam do 21. júla oddych," povedal Suarez, ktorý je naklonený myšlienke prestúpiť do tímu londýnskych "kanonierov", resp. opustiť FC Liverpool.

Okrem Arsenalu sa o Suareza zaujímajú aj Chelsea Londýn a Real Madrid, ich stopa však údajne nie je taká horúca ako v prípade tímu kormidelníka Arsena Wengera.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies