Suárez v uruguajskej nominácii na SAE a Omán

NETKY.SK • 3 Október 2014, 11:53 • 2 min
Suárez v uruguajskej nominácii na SAE a Omán

MONTEVIDEO - Luis Suárez nechýba v nominácii futbalistov Uruguaja na dva prípravné medzištátne zápasy v Saudskej Arábii a Ománe. Boli by to jeho prvé štarty v národnom tíme od majstrovstiev sveta v Brazílii a súboja základnej skupiny s Talianskom, v ktorom pohrýzol obrancu súpera Giorgia Chielliniho.

slovakia

left justify in out

Od Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) za to dostal trest na deväť súťažných zápasov na medzištátnej úrovni, jeden si odpykal neúčasťou v osemfinále šampionátu proti Kolumbii. Zvyšok ho vyradí z budúcoročného juhoamerického šampionátu Copa América a z niekoľkých zápasov kvalifikácie MS 2018.

Suárez stále čaká na súťažnú premiéru v FC Barcelona, klubová časť trestu mu vyprší 25. októbra. 

Uruguajčania nastúpia proti Saudskoarabom 10. októbra, Ománčania ich otestujú o tri dni neskôr. Kouč Juhoameričanov Oscar Tabárez nepovolal Suáreza na septembrové súboje s Japonskom a Kórejskou republikou. Uruguaj v obidvoch zvíťazil. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies