Suarez v širšej nominácii na prípravu s Ománom a Saudskou Arábiou

NETKY.SK • 26 September 2014, 10:02 • 2 min
Suarez v širšej nominácii na prípravu s Ománom a Saudskou Arábiou

MONTEVIDEO - Uruguajský futbalový útočník Luis Suarez figuruje v širšej 29-člennej nominácii reprezentácie na októbrové prípravné zápasy so Saudskou Arábiou a Ománom. Informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Tréner Uruguaja Oscar Tabarez sa však ešte len musí rozhodnúť, či napokon hráča FC Barcelona vyberie do užšieho tímu. Uruguaj najprv 10. októbra nastúpi v Saudskej Arábii, o tri dni neskôr v Ománe. V predchádzajúcich prípravných zápasoch Juhoameričanov proti Japonsku a Kórejskej republike Tabarez Suareza nepovolal.

 

Suarez si naposledy zahral v stredajšom prípravnom zápase proti B-tímu Indonézie, keď za rezervu FC Barcelona strelil dva góly, čím pomohol k hladkému víťazstvu Kataláncov 6:0.

 

Dvadsaťsedemročný útočník si odpykáva štvormesačný trest za uhryznutie Taliana Giorgia Chielliniho na majstrovstvách sveta v Brazílii. Duel s Indonéziou, ktorá je v súčasnosti v Európe na prípravnom turné, zorganizovala Barcelona, aby mal Suarez aj počas plynutia dištancu zápasovú prax. Juhoamerický kanonier, ktorý prestúpil do Barcelony v júli z Liverpoolu za 81 miliónov eur, má zastavenú súťažnú činnosť do 25. októbra.

 

Suareza pôvodne potrestali absolútnym zákazom vo všetkých futbalových aktivitách, ale po odvolaní mu umožnili trénovať s tímom a hrať prípravné zápasy. Bývalý útočník Liverpoolu už hral aj v zápase medzi prvým tímom Barcelony a rezervou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies