Suarez ukázal Čiľanom prostredník, hrozí mu ďalší trest

NETKY.SK • 17 November 2016, 08:51 • 2 min
Suarez ukázal Čiľanom prostredník, hrozí mu ďalší trest

MONTEVIDEO - Luis Suarez bude s najväčšou pravdepodobnosťou znovu čeliť disciplinárnemu konaniu zo strany Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA).

slovakia

left justify in out

Uruguajský reprezentant neudržal nervy na uzde v uplynulom kvalifikačnom dueli MS 2018, keď po prehre 1:3 v Čile ukázal hľadisku pri odchode z trávnika vztýčený prostredník.

 

 

Kanonier FC Barcelona zrejme neuniesol frustráciu z výsledku, ktorú ešte zvýraznila nepremenená penalta v jeho podaní z 89. minúty. Podľa portálu metro.co.uk hrozí Suarezovi trest na dva zápasy. FIFA týmto spôsobom potrestala čílskeho kanoniera Eduarda Vargasa, ktorý sa rovnakým gestom prezentoval na konci minulého roka po prehre 0:3 v Uruguaji.

 

Suarez si už v minulosti odpykal deväťzápasový trest týkajúci sa medzištátnych stretnutí. Ten mu Disciplinárna komisia FIFA udelila za uhryznutie talianskeho obrancu Giorgia Chielliniho počas záverečného turnaja majstrovstiev sveta 2014 v Brazílii.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies