Suárez trénuje iba zľahka, Tabárez v neistote

NETKY.SK • 11 Jún 2014, 10:00 • 2 min
Suárez trénuje iba zľahka, Tabárez v neistote

SETE LAGOAS - Štart najlepšieho strelca uplynulej sezóny anglickej futbalovej Premier League Luisa Suáreza na majstrovstvách sveta v Brazílii je stále jednou veľkou neznámou.

slovakia

left justify in out

Štyri dni pred prvým zápasom Uruguaja na šampionáte proti Kostarike si útočník FC Liverpool stále doliečuje ľavé koleno operované 22. mája, v utorok trénoval iba zľahka.

 

"Nevieme povedať, kedy by mohol zasiahnuť do hry. Realita je taká, že ak nám povie, že nemôže na tejto úrovni hrať, potom si musíme poradiť bez neho," pripravuje sa na najhoršie tréner Óscar Tabárez. 

 

Suárez trénoval individuálne, strieľal a prihrával iba pravačkou, aj to opatrne. Kontaktu s ľavou nohou sa vyhýbal. Zatiaľ čo ostatní Uruguajčania si zahrali tréningový zápas, o zranenú hviezdu sa starali traja členovia realizačného tímu. 

"Jeho účasť na šampionáte stále nie je úplne vylúčená. Postupne zvyšujeme záťaž a čakáme, ako bude reagovať. Zatiaľ je odpoveď skvelá, psychicky je na tom tiež výborne," uviedol Tabárez. Všetko smeruje k tomu, že svoje ofenzívne eso v sobotu proti Kostarike nevytiahne, bude ho šanovať na náročnejšie zápasy v D-skupine proti Anglicku a Taliansku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies