Suarez prvýkrát od operácie trénoval so spoluhráčmi

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 18:23 • 2 min
Suarez prvýkrát od operácie trénoval so spoluhráčmi

BELO HORIZONTE - Po prvý raz od májovej operácie kolena trénoval Luis Suarez so spoluhráčmi z uruguajskej futbalovej reprezentácie.

slovakia

left justify in out

Okrem hviezdneho útočníka sa na štvrtkovom tréningu v stredisku Sete Lagoas, ktoré leží 70 kilometrov severne od Belo Horizonte, zúčastnili aj veteráni Diego Forlan a Diego Lugano. Prvého menovaného trápili počas posledných dní žalúdočné problémy, kapitán Lugano mal menšie svalové zranenie na pravej nohe.
     

Suarez sa podrobil artroskopickej operácii kolena 22. mája. Chirurgovia mu napravili meniskus, ktorý si poškodil v zápase záverečného kola Premier League proti Newcastlu United. Až do stredy najlepší strelec uplynulej sezóny na Ostrovoch trénoval iba individuálne.
     

Stále je však otázne, či Uruguaj nastúpi na svoj úvodný duel na šampionáte v sobotu proti Kostarike v zostave aj so svojím najväčším tromfom. Tréner Oscar Tabarez už dávnejšie vyhlásil, že Suarez bude hrať iba vtedy, ak bude stopercentne fit. V jeho neprítomnosti by útočnú dvojicu zrejme tvorilo duo Diego Forlan - Edinson Cavani.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies