VIDEO Suárez o začiatkoch v Uruguaji: Na tréningy som chodil pešo, nemal som na autobus

NETKY.SK • 23 Máj 2016, 19:15 • 2 min
VIDEO Suárez o začiatkoch v Uruguaji: Na tréningy som chodil pešo, nemal som na autobus

BARCELONA – Útočník Barcelony Luis Suárez v rozhovore s bývalým riaditeľom Realu Madrid Jorge Valdanom porozprával o svojich skromných začiatkoch v Uruguaji. Valdano je v súčasnosti komentátorom španielskeho kanála beIN Sports.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný Suárez, ktorý je čerstvým držiteľom trofeje Pichichi (trofej udeľujú noviny Marca najlepšiemu strelcovi La Liga každú sezónu-pozn.), prešiel dlhú cestu od svojich detských čias v Montevideu, keď nemal dosť peňazí ani na autobus, ktorý by ho zaviezol na tréning.

Suárez zaspomínal na časy, keď odchádzal z domu 2,5 hodiny pred začiatkom tréningu, aby tam dorazil včas pešo, keďže nemal na cestovné. Rozprával tiež o tom, že život v takých tvrdých podmienkach v ňom prebudili odhodlanie a pracovnú morálku. Práva vďaka tomu naháňa každú loptu, aj keď Barcelona v 90.minúte vyhráva už 5-0.

Suárez tiež zhrnul jeho prestup do Barcelony a pripustil, že existovala aj možnosť hrať v Reale Madrid. Keď však Barcelona predložila konkrétnu ponuku, tak bola jeho voľba jasná.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies