Suárez neodohrá prvý zápas Uruguaja na Copa América

NETKY.SK • 5 Jún 2016, 20:38 • 2 min
Suárez neodohrá prvý zápas Uruguaja na Copa América

NEW YORK - Futbalový útočník FC Barcelona Luis Suárez pre zranenie zadného stehenného svalu neodohrá nedeľňajší úvodný zápas reprezentácie Uruguaja proti Mexiku na storočnicovom turnaji Copa América.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný hráč utrpel zranenie pred dvoma týždňami vo finále Španielskeho pohára proti FC Sevilla (2:0 po predĺžení), napriek tomu vycestoval do USA. "Luis Suárez je futbalista, ktorý nás vždy prekvapí rýchlosťou svojej rekonvalescencie, no ešte nie je pripravený. Od jeho zranenia uplynulo iba 14 dní. Budeme o ňom uvažovať, keď bude úplne zdravý," povedal na predzápasovej tlačovej konferencii tréner uruguajského národného tímu Óscar Tabárez, citoval ho napríklad Daily Mail.

 

Suárez sa zranil v 56. min finále Copa del Rey, po uvoľnení miesta Rafinhovi sa mu na lavičke náhradníkov v očiach zaleskli slzy. Vo všetkých súťažiach uplynulej klubovej sezóny skóroval 59-krát, so 40 gólmi sa stal najlepším strelcom Primera División, keď o päť presných zásahov prekonal aj Cristiana Ronalda z Realu Madrid.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies