Suárez môže po piatich mesiacoch nastúpiť za Liverpool

NETKY.SK • 19 September 2013, 12:11 • 2 min
Suárez môže po piatich mesiacoch nastúpiť za Liverpool

LONDÝN - Uruguajský útočník Luis Suárez v službách FC Liverpool môže po odpykaní desaťzápasového trestu nastúpiť na stredajší duel 3. kola anglického Ligového pohára na pôde Manchestru United.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný zakončovateľ naposledy odohral súťažný duel v drese Liverpoolu 21. apríla 2013, v domácom zápase s FC Chelsea vtedy uhryzol protihráča Branislava Ivanoviča do ramena, za čo inkasoval od disciplinárnej komisie anglickej Futbalovej asociácie (FA) dištanc na desať stretnutí. Zvyšok trestu si uruguajský reprezentant odpykal v úvode sezóny 2013/2014. Suárez absolvoval v priebehu týždňa prípravný zápas s Burnley.

"Organizovali sme niekoľko prípravných duelov za zatvorenými dverami. Luis odviedol počas tohto obdobia veľa práce, aby sa udržal v dobrej kondícii," cituje periodikum Liverpool Echo trénera "The Reds" Brendana Rodgersa. "Samozrejme, nie je možné navodiť niektoré prvky, napríklad prítomný dav alebo emócie zápasu, no spravili sme maximum, aby bol Luis pripravený po fyzickej stránke na porovnateľnej úrovni. Verím, že po návrate bude jeho správanie bezproblémové. S určitosťou ho čaká prechodné obdobie, no som skutočne rád, že je opäť k dispozícii," uzavrel kormidelník Liverpoolu. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona