Suárez má dvojníka, Maierhofer z Trenčína sa stal obeťou vampíra Baéza

NETKY.SK • 4 Máj 2016, 15:48 • 2 min
Suárez má dvojníka, Maierhofer z Trenčína sa stal obeťou vampíra Baéza

TRENČÍN - Nielen uruguajský futbalista Luis Suárez má v obľube hrýzť protihráčov.

slovakia

left justify in out

Vampíra má aj najvyššia slovenská súťaž a tiež pochádza z Južnej Ameriky. Je ním Argentínčan Aldo Omar Baéz zo Spartaka Trnava. Jeho obeťou sa stal útočník AS Trenčín Stefan Maierhofer, ktorý si zo vzájomného súboja odniesol odtlačok čeľuste súpera.

Vysoký zakončovateľ musel v pondelok večer stráviť nielen domácu prehru lídra Fortuna ligy v stretnutí 30. kola (1:3), ale aj kúsok, ktorý na ňom spáchal o vyše 30 cm nižší Baéz. Dvojmetrový Maierhofer sa po zápase, v ktorom strávil na ihrisku len prvý polčas, pochválil na sociálnej sieti fotografiou svojej hrude, na ktorej vidno stopy po uhryznutí defenzívnym stredopoliarom Spartaka.

"Bol to normálny osobný súboj, pri ktorom som odstavil súpera telom a on ma zrazu pohryzol. Najskôr som si myslel, že sa to nestalo. Potom som však zdvihol ruku a zistil som, že on sa do mňa skutočne zahryzol. Pomyslel som si, že to azda ani nemôže byť pravda," opísal udalosti pre sportnet.at Maierhofer, ktorému sa takéto niečo stalo na ihrisku prvýkrát v kariére.

 

Obmäkčiť sa napriek evidentným stopám nenechal ani hlavný arbiter Boris Marhefka, ktorý v 26. min udelil obom "kohútom" napomínanie žltou kartou a radikálne odmietol akékoľvek pokusy o protesty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies