Suárez dorazil do Barcelony skompletizovať prestup

NETKY.SK • 15 Júl 2014, 12:03 • 2 min
Suárez dorazil do Barcelony skompletizovať prestup

BARCELONA - Luis Suárez je už v Barcelone, kde čochvíľa podstúpi zdravotnú prehliadku a skompletizuje ňou svoj avizovaný prestup do miestneho veľkoklubu FC.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom denník Mirror. Uruguajského útočníka však Katalánci nemôžu verejne predstaviť ako novú posilu z FC Liverpool pre známy štvormesačný dištanc, ktorý vyfasoval od Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) za uhryznutie talianskeho stopéra Giorgia Chielliniho v stretnutí základnej skupiny MS 2014. Na 27-ročného zakončovateľa čaká v Barcelone kontrakt na päť rokov, anglický klub by mal za jeho predaj zinkasovať asi 75 miliónov libier.

 

Sankcie pre Suáreza sú nastavené tak, že počas trestu nemôže trénovať so svojím tímom ani využívať zázemie žiadneho klubu. Hráč sa chce odvolať na Športovom arbitrážnom súde (CAS) v Lausanne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona