Suárez chýba v nominácii Uruguaja na prípravné duely

NETKY.SK • 21 August 2014, 19:21 • 2 min
Suárez chýba v nominácii Uruguaja na prípravné duely

MONTEVIDEO - Futbalový útočník v službách FC Barcelona Luis Suárez nefiguruje v predbežnej nominácii uruguajskej reprezentácie na októbrové prípravné duely proti Japonsku a Kórejskej republike, hoci by v nich mohol nastúpiť.

slovakia

left justify in out

Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) síce pôvodne zastavila uruguajskému útočníkovi činnosť na deväť medzištátnych zápasov a štyri mesiace za uhryznutie Giorgia Chielliniho na majstrovstvách sveta v Brazílii, Športový arbitrážny súd (CAS) v Lausanne ale rozhodol, že trest sa nevzťahuje na prípravné stretnutia. Tréner Juhoameričanov Óscar Tabárez však v súbojoch s ázijskými zástupcami nevyužije služby obávaného kanoniera.

 

Dvadsaťsedemročný "El Pistolero" s určitosťou nepomôže osemfinalistovi svetového šampionátu 2014 na budúcoročnom Copa América a pre trest tiež vynechá niektoré zápasy kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2018. 

 

Barcelona vstúpi do novej sezóny Primera División 24. augusta doma proti Elche. Suárez bude nútene pauzovať do 25. októbra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies