Suaréz chce priamy postup do Brazílie

NETKY.SK • 8 Október 2013, 11:40 • 2 min
Suaréz chce priamy postup do Brazílie

MONTEVIDEO - Uruguajský futbalový útočník Luis Suaréz si nepripúšťa, že by semifinalista posledných MS 2010 v JAR nepostúpil priamo na budúcoročný finálový turnaj do Brazílie. Povedal to pred poslednými dvoma zápasmi jeho tímu v juhoamerickej kvalifikácii MS 2014 proti Ekvádoru a Argentíne.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný kanonier FC Liverpool sa už v Montevideu pripravuje so spoluhráčmi na rozhodujúce súboje v piatok v Quite a o štyri dni neskôr v Montevideu proti lídrovi tabuľky, ktorý už má účasť istú. Uruguaj je momentálne piaty, čo mu zaručuje účasť v medzikontinentálnej baráži s ázijským tímom. Má ale 22 bodov rovnako oko štvrtý Ekvádor, ktorý už drží poslednú priamu miestenku na MS.

Uruguaj mal slabý štart do kvalifikácie, posledné tri zápasy ale vyhral. Na MS priamo postúpia prví štyria, Argentína už je istá, druhá je Kolumbia s 26 bodmi a tretie Chile (24). "Pred troma zápasmi ľudia hovorili, že získať piatu barážovú pozíciu by bol zázrak. My ale teraz chceme priamy postup. Ja urobím všetko na ihrisku, aby sa nám to podarilo," povedal Suaréz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona