Suárez a Cavani ako malí bývali vedľa seba, nestretli sa

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 18:23 • 2 min
Suárez a Cavani ako malí bývali vedľa seba, nestretli sa

RIO DE JANEIRO - Azda najväčšími hviezdami uruguajskej futbalovej reprezentácie na XX. majstrovstvách sveta v Brazílii sú útočníci Edinson Cavani a Luis Suárez.

slovakia

left justify in out

Zaujímavosťou je, že obaja majú 27 rokov, narodili sa v rovnakom meste Salto, ba dokonca v tej istej pôrodnici. Keďže vekový rozdiel medzi nimi je iba 21 dní, s dávkou nadhľadu by sa dalo povedať, že ich mamy sa v spomenutej nemocnici míňali.

Redaktori britského The Telegraph navštívili miesto, kde obaja hráči robili prvé krôčiky. Suárez a Cavani v detstve bývali len šesť blokov od seba a napriek tomu sa ich cesty v útlom veku nikdy neskrížili. 

 

"Možno proti sebe hrávali, keď mali päť alebo šesť rokov, ale skôr si myslím, že sa to nestalo," tvrdí Cavaniho otec Luis. 

Do svojho rodného mesta údajne častejšie zavíta len Cavani, Suárez vraj len výnimočne. "Luis sa sem nerád vracia, asi na to má svoje dôvody," vyhlásila sekretárka Susanna Rossiová zo Suárezovej základnej školy a prezradila, že všetky deti aktuálne vidieť len v dvoch dresoch - buď jedného alebo druhého slávneho rodáka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies