Sú známe finalistky 6. ročníka Schwarzkopf Fashion Talent

NETKY.SK • 16 August 2012, 21:41 • 2 min
Sú známe finalistky 6. ročníka Schwarzkopf Fashion Talent

Sú známe finalistky 6. ročníka Schwarzkopf Fashion Talent - Zaujímavosti Sú známe mená desiatich finalistiek šiesteho ročníka súťažného projektu o najtalentovanejšieho módneho návrhára alebo návrhárku Schwarzkopf Fashion Talent.

slovakia

left justify in out

img

Sú známe mená desiatich finalistiek šiesteho ročníka súťažného projektu o najtalentovanejšieho módneho návrhára alebo návrhárku Schwarzkopf Fashion Talent. Súťažná téma s názvom Štyri podoby mestských anjelov – Schwarzkopf Looks 2012 podľa organizátorov umožnila umelcom definovať schránku štyroch pozemských anjelov a vytvoriť moderný vzhľad na každý deň, ktorý však necháva vyniknúť individualitu, ženskosť a osobnosť.
O víťazstvo sa uchádza čisto ženská finálová desiatka zložená z talentovaných dizajnérok zo Slovenska a Česka s bohatými medzinárodnými skúsenosťami - Andrea Sološová, Bronislava Brůčková, Kristína Mišechová, Lucia Cabanová, Lucie Kordačová, Mária Pobočková, Martina Laňková, Michaela Mazalánová, Monika Přikrylová a Vlasta Žáková. Víťazka získa hlavnú cenu, garantovanú honorovanú zmluvu v hodnote 3320 eur, v rámci ktorej zrealizuje autorskú kolekciu a predstaví ju na ďalšom ročníku súťaže ako aj na ďalších prestížnych podujatiach s mediálnou podporou. Okrem ďalších cien bude mať možnosť vytvoriť odev pre Miss Slovensko 2013, ktorý si so sebou víťazka vezme na svetové finále Miss World. 
O finalistkách rozhodla odborná porota zložená z významných osobností ako rektor VŠVU v Bratislave Stanislav Stankoci, kostýmový výtvarník Milan Čorba, riaditeľka Slovenského centra dizajnu Katarína Hubová, umelecká fotografka Milota Havránková, módna návrhárka a pedagogička Liběna Rochová, svetoznámy scénograf Boris Kudlička a módna návrhárka a pedagogička Mária Štraneková. Finalistky súťaže budú môcť prezentovať svoju tvorbu verejnosti počas finálového večera 27. septembra v bratislavskom Auparku. 
 
Informácie agentúre SITA poskytol koordinátor projektu Martin Michalica.
 
Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies