Sú krásne aj bez diét

NETKY.SK • 17 Január 2018, 11:44 • 2 min
Sú krásne aj bez diét

BRATISLAVA - Niektoré celebrity sa snažia byť čo najchudšie, pretože majú dojem, že to je jediná cesta k úspechu. To ale dávno neplatí. My pre vás máme hviezdy, ktoré sa za svoje kilá nehanbia a na diéty ani nepomyslia. Jednoducho sú spokojné so svojím telom a názor ostatných ich nezaujíma.

slovakia

left justify in out

Okrem mnohých slávnych silných herečiek a speváčok stále pribúdajú tiež plus size modelky, ktoré dokazujú, že krása rozhodne nie je otázkou telesnej hmotnosti. Tieto ženy postavili svoju kariéru práve na tom, že sú samé sebou. Sú iné, originálne a ľudia si ich zapamätajú. Na rozdiel od večne chudnúcich celebrít sú tieto dámy so sebou spokojné a vyrovnané. A práve to sa na vzhľade podpíše najviac.

 

Ashley Graham

Plus size modelka Ashley Graham dokazuje, že svoje kilá vie nosiť za všetkých okolností. A oslavuje s nimi úspech: tento rok sa stala vôbec prvou "plus size ženou", ktorá sa prebojovala do desiatky najlepšie platených modeliek sveta.

 

obrazok

 

Melissa McCarthy

Slávna herečka Melissa McCarthy, ktorú asi poznáte z populárneho seriálu "Ženy z rodu Gilmorovcov", sa rozhodne neoblieka len do "zoštíhľujúcej" čiernej.

 

obrazok

 

Adele
Adele bola kritizovaná za svoju hmotnosť celebritami, ako sú Karl Lagerfeld a Joan Rivers ale od mnohých iných získala podporu konštatovaním, že je šťastná s jej hmotnosťou a zmenila by to ak by to malo vplyv na jej zdravie a sexuálny život. V roku 2009 v rozhovore povedala: „Páči sa mi vyzerať pekne, ale vždy som dávala prednosť pohodlnosti pred módou. Nepovažujem tenké dievčatá za atraktívne. Buď šťastný a zdravý. Nikdy som nemala problém s tým, ako vyzerám. Radšej idem s mojimi priateľmi na obed, ako do posilňovne.“

 

obrazok

 

Oprah Winfrey

Život Oprah pripomína scenár z filmu, od života v gete cez tehotenstvo a smrť dieťaťa v štrnástich až po slávu, vďaka ktorej zarába miliardy. Ale kilá akoby skrotiť nevedela, schudnúť či pribrať 20 kg pre ňu nebol problém. Teraz už postavu nerieši a hovorí: „Rozhodne nerobte to, čo hovorí váha – vážte si sama seba.”

 

obrazok

 

Jennifer Lopez

Svojich sexi ženských kriviek sa herečka a speváčka Jennifer Lopez nikdy nechcela zbaviť, naopak: zadok si dokonca poistila. Na svojej postave pracuje, jej cieľom však nie je chudosť, ale spevnené oblé tvary.

 

obrazok

 

Kim Kardashian

Modelka Kim Kardashian urobila zo svojho výrazného pozadia prednosť - milióny žien po celom svete chcú mať postavu práve ako ona.

 

obrazok

 

Kelly Osbourne

Speváčka Kelly Osbourne sa dlhé roky mučila diétami s nekonečným jojo efektom. Podarilo sa jej schudnúť na jej ideálnu váhu - síce nespĺňa súčasné modelkovské miery, ale je sama so sebou konečne spokojná. Vyhlásila, že teraz síce nemá svaly na bruchu, ale aspoň netrpí hladom.

 

obrazok

 

 

 


 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies