Štyroch ľudí po zásahu blesku už prepustili z nemocnice

NETKY.SK • 16 Júl 2014, 08:12 • 2 min
Štyroch ľudí po zásahu blesku už prepustili z nemocnice

NITRA – Štyria ľudia, ktorí v utorok prežili zásah blesku na cintoríne v Krnči, neutrpeli vážnejšie zranenia a vo večerných hodinách ich prepustili z nemocnice.

slovakia

left justify in out

„Neboli priamo zasiahnutí bleskom, nemali viditeľné zranenia ani žiadne popáleniny, skôr boli otrasení, mali amnéziu a niektoré udalosti si nepamätali,“ informoval lekár z Nemocnice s poliklinikou v Topoľčanoch Mário Drozdík. Do nemocnice ich previezli po tom, ako sa popoludní nad obcou Krnča v Topoľčianskom okrese prihnala silná búrka a jeden z bleskov udrel do stromu na miestnom cintoríne práve v čase konania pohrebu. Dvaja muži a dve ženy zostali paralyzovaní. Po privolaní rýchlej zdravotnej služby ich ošetrili a previezli do topoľčianskej nemocnice. Podľa prvotných informácií utrpeli aj zranenia, čo sa však nepotvrdilo a z nemocnice ich po niekoľkých hodinách prepustili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona