Štyroch japonských športovcov po sexuálnom prehrešku suspendovali z Ázijských hier

NETKY.SK • 20 August 2018, 15:15 • 2 min
Štyroch japonských športovcov po sexuálnom prehrešku suspendovali z Ázijských hier

DŽAKARTA - Štyria basketbalisti museli opustiť výpravu Japonska na Ázijských hrách v Indonézii, keďže si zaplatili za sex so ženami. Štvorica Takuja Hašimoto, Keita Imamura, Juja Nagajoši a Takuma Sato sa objavila na tímovej večeri a neskôr ich videli odchádzať do hotelových izieb v ženskom sprievode.

slovakia

left justify in out

Incident sa odohral po štvrtkovom víťazstve Japoncov nad Katarčanmi ešte pred sobotňajším otváracím ceremoniálom Ázijských hier, ktoré v Džakarte potrvajú do 2. septembra.


Šéf japonskej misie v Indonézii potvrdil, že podarená štvorica vyhľadala miestneho človeka, ktorý vedel po japonsky a ten im odporučil bar, kde sa mohli stretnúť so ženami. Po niekoľkohodinovom pobyte v bare všetci štyria vyrazili do hotela s "partnerkami", ktoré tam zostali do piatkového rána.

 

"Hanbím sa za to, čo sa stalo. Hlboko sa ospravedlňujeme a na túto štvoricu hráčov si odteraz špeciálne posvietime. Ihneď sme ich poslali domov a to na vlastné náklady," uviedol šéf japonskej misie Jasuhiro Jamašita. Doplnil, že Japonsko bude pokračovať v basketbalovej súťaži na Ázijských hrách so zostávajúcou osmičkou hráčov. "Práve športovci by mali byť príkladom pre spoločnosť, a to nielen na športoviskách, ale aj pri iných príležitostiach," dodal Jamašita.

Podľa organizátorov na Ázijských hrách 2018 v Džakarte a Palembangu sa zúčastní 18 000 športovcov, ktorí sa až do 2. septembra predstavia v 40 súťažiach.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies