Štyroch francúzskych policajtov obvinili pre znásilnenie obuškom

NETKY.SK • 6 Február 2017, 19:11 • 2 min
Štyroch francúzskych policajtov obvinili pre znásilnenie obuškom

PARÍŽ - Jeden francúzsky policajt bol obvinený zo znásilnenia 22-ročného muža a traja ďalší z jeho napadnutia po tom, ako minulý týždeň kontrola jeho totožnosti v meste Aulnay-sous-Bois v severovýchodnej časti metropolitnej oblasti Paríža prerástla do násilností.

slovakia

left justify in out

Právny zástupca obete Eric Dupond-Moretti dnes povedal, že jeho klient je po operácii hospitalizovaný. Muž utrpel vo štvrtok vážne zranenie po údajnom znásilnení s policajným obuškom.

 

Minister vnútra Bruno Le Roux postavil štvoricu obvinených policajtov mimo služby a povedal, že okolnosti zatknutia uvedeného muža musia byť "veľmi jasne a jednoznačne" vysvetlené.

V meste sa dnes konal pochod na podporu obete policajného násilia.

 

Aulnay-sous-Bois má vyše 80.000 obyvateľov a počas nepokojov v parížskej aglomerácii v roku 2005 patrilo medzi oblasti najviac zasiahnuté protestmi a násilnosťami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies