Štyridsiatnik Gedeon najstarším hráčom v českej lige

NETKY.SK • 22 Júl 2015, 10:02 • 2 min
Štyridsiatnik Gedeon najstarším hráčom v českej lige

PRAHA - Patrik Gedeon bude najstarším hráčom v najvyššej českej futbalovej súťaži Synot lige 2015/2016, ktorá dvoma stretnutiami 1. kola odštartuje v piatok. Čerstvo 40-ročný záložník (nar. 19. júla 1975) predznamenal, že bez ohľadu na umiestnenie jeho Dukly Praha na konci ročníka s veľkou pravdepodobnosťou ukončí kariéru na najvyššej úrovni.

slovakia

left justify in out

"Príprava bola ťažká, teda pre mňa určite. Chlapci všetko výborne zvládli a všetci sa veľmi tešíme na ligu. Pre mňa to bude asi posledná sezóna, takže by som si ju chcel užiť zo všetkého najviac," citoval slová chomutovského rodáka oficiálny klubový web Dukly.

 

Trojnásobný reprezentant ČR Gedeon sa do veľkého futbalu dostal v FK Chmel Blšany, ďalej pôsobil v Slavii Praha, lichtenštajnskom FC Vaduz, poľskej Wisle Plock, Moste a od júla 2008 je pražskej Dukle. V uplynulej sezóne odohral 27 zápasov s vyše 85 % úspešnosťou prihrávok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies