Štyria Rumuni dorezali svojho krajana, odmietol im dať peniaze na naftu

NETKY.SK • 30 Máj 2014, 11:01 • 2 min
Štyria Rumuni dorezali svojho krajana, odmietol im dať peniaze na naftu

BRATISLAVA - Obvineniu z prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva spáchaných spolupáchateľstvom čelia štyria štátni príslušníci Rumunska, 44-ročný Nicolae, 42-ročná Maria, 25-ročný Ioan-Alin a 18-ročný Condrut. Pre TASR to uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

slovakia

left justify in out

"Dosiaľ vykonané procesné úkony preukázali, že obvinení v nočných hodinách 28. mája spoločne fyzicky napadli 22-ročného občana Rumunska," konštatovala. 
      

Po tom, ako obvinení vystúpili z vozidla zn. Volkswagen Transporter na parkovisku pri čerpacej stanici na Lamačskej ulici v Bratislave, pristúpili k poškodenému a žiadali od neho peniaze na naftu. Keď im poškodený peniaze odmietol vydať, došlo medzi nimi k verbálnemu a následne i k fyzickému konfliktu. V dôsledku útoku utrpel poškodený päť rezných a päť bodno-rezných rán v oblasti horných končatín a chrbta. Zranenia poškodeného si vyžiadali jeho hospitalizáciu s liečením v trvaní 7 až 20 dní. 
      

Poverený príslušník Policajného zboru obvinených mužov a ženu umiestnil v cele policajného zaistenia a pre prokurátora spracoval podnet k návrhu na vzatie obvinených do vyšetrovacej väzby. V prípade preukázania viny sa v súčasnosti obvinení potrestajú trestom odňatia slobody až na tri roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies