Štyria potápači, ktorí uviazli v jaskyniach na juhu Talianska, sa utopili

NETKY.SK • 2 Júl 2012, 07:14 • 2 min
Štyria potápači, ktorí uviazli v jaskyniach na juhu Talianska, sa utopili

Štyria potápači, ktorí uviazli v jaskyniach na juhu Talianska, sa utopili - Svet Štyria potápači, ktorých našli v sobotu mŕtvych v jaskynnom komplexe neďaleko juhotalianskeho Salerna, sa utopili. Oznámila to dnes talianska tlačová agentúra ANSA s odvolaní

slovakia

left justify in out

img

Štyria potápači, ktorých našli v sobotu mŕtvych v jaskynnom komplexe neďaleko juhotalianskeho Salerna, sa utopili. Oznámila to dnes talianska tlačová agentúra ANSA s odvolaním sa na súdneho lekára.
      Potápači, traja muži a jedna žena, preskúmavali dočervena sfarbenú Krvavú jaskyňu (Grotto del Sangue), ktorá je súčasťou obľúbeného jaskynného komplexu na myse Palinuro na "priehlavku" polostrova v tvare čižmy. 
      Štvorica sa vydala v sobotu potápať pôvodne v osemčlennej skupine potápačov. Podľa všetkého uviazli v tmavom tuneli v približne 15 metrov hlbokých jaskyniach, odkiaľ sa im nepodarilo nájsť cestu von.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona