Štyria mladíci strieľali v Bratislave z auta po ľuďoch, jeden z nich je synovec milionára

NETKY.SK • 10 Apríl 2015, 20:36 • 2 min
Štyria mladíci strieľali v Bratislave z auta po ľuďoch, jeden z nich je synovec milionára

BRATISLAVA - Štyrom mladíkom, ktorí vo štvrtok (9.4.) v Bratislave strieľali airsoftovou zbraňou po ľuďoch, hrozí, že si za mrežami posedia až tri roky. Policajný vyšetrovateľ ich dnes obvinil z prečinu výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva. TASR o tom informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

slovakia

left justify in out

Policajtom volalo vo štvrtok predpoludním viacero ľudí, sťažovali sa, že neznáme osoby z tmavého SUV s bratislavskou značkou strieľajú po okoloidúcich na rôznych miestach Bratislavy. "Zistili, že ide o vozidlo značky Toyota Hilux. Policajti zbadali podozrivé auto krátko po 11.30 h na Lamačskej ceste v smere na Lamač. Zastavili ho a skontrolovali posádku," uviedla Kurucová. Pri kontrole podľa nej policajti našli airsoftovú zbraň, z čoho vzniklo podozrenie, že išlo o osoby, ktoré strieľali po ľuďoch.

 

V aute sedeli 19-ročný Demian B., 19-ročný Ľudovít K., 21-ročný Matúš Č. a 22-ročný Juraj Krupa. Obvinení sú stíhaní na slobode.

 

Práve Juraj Krupa je synovcom milionára Pavla Krúpu, šéfa investičnej skupiny Arca Capital. Jeho brat a Jurajov otec Jozef je starosta Záhorskej Bystrice.

 

Juraj bol členom volebného tímu bratislavského primátora Iva Nesrovnala a taktiež autorom známeho výroku: „SDKÚ, KDH, Smer, Fico, J&T, Penta do pi*e!“

 

 

 

Podľa prvotných zistení sa malo auto pohybovať pri zastávke mestskej hromadnej dopravy Zochova, po Staromestskej ulici, ako aj pri zastávke Lamač. "Jeden člen posádky bol strelcom, druhý držal terč a tretí si všetko natáčal na mobil," dodala hovorkyňa.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies