Štyria Indovia znásilnili švajčiarsku turistku

NETKY.SK • 18 Marec 2013, 10:33 • 2 min
Štyria Indovia znásilnili švajčiarsku turistku

BHOPÁL - Štyria muži znásilnili 39-ročnú Švajčiarku, ktorá so svojim mužom stanovala v indickom lese. Informovala o tom dnes agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Pár cestoval po krajine na bicykloch. Na noc sa utáborili v lese. Napadlo ich sedem mužov, štyria z nich ženu znásilnili. Nakoniec ich okradli. Obeť už prepustili z nemocnice, polícia zatiaľ nikoho nezatkla.

Útok sa odohral v noci na dnes v centrálnom indickom štáte Madhjapradéš. Stalo sa to len tri mesiace po hromadnom znásilnení 23-ročnej študentky v autobuse, ktorú páchatelia následne zbili a krvácajúcu vyhodili z vozidla na ulicu. Neskôr zomrela v nemocnici v Singapure. Tento prípad vyvolal v krajine verejné rozhorčenie.

V Indii každých 20 minút znásilnia jednu ženu. Podľa polície nahlásia obete iba asi štyri z desiatich prípadov, pretože sa obávajú zahanbenia v rodine a svojom okolí.

Po útoku na študentku vyšli v krajine do ulíc tisíce ľudí a pre páchateľov požadovali trest smrti a oficiálnu akciu na zníženie počtu znásilnení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona