Štyri roky písala mŕtvemu otcovi, prišla jej odpoveď

NETKY.SK • 28 Október 2019, 18:47 • 2 min
Štyri roky písala mŕtvemu otcovi, prišla jej odpoveď

Chastity Pattersonová z Newportu z Arkansasu posielala každý deň po celé štyri roky správy o svojom živote formou esemesiek na telefónne číslo, ktoré patrilo jej mŕtvemu otcovi.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok 24. októbra v predvečer výročia otcovej smrti poslala ďalšiu esemesku, keď jej prišla odpoveď.

 

"Ahoj tati, to som ja. Zajtra ma zase čaká ťažký deň!" Napísala dvadsaťtriročná Chastity. Správa pokračovala ďalej, dievča sa v nej zmienilo ako o otcovej smrti, tak o tom, ako je rada, že sa jej podarilo absolvovať školu a prekonať rakovinu. A potom sa stalo niečo, čo mladá slečna nečakala.

 

"Ahoj zlatíčko, nie som váš otec, ale dostávam všetky vaše správy za posledné štyri roky. A zakaždým sa teším na ďalšie. Volám sa Brad, v auguste 2014 som prišiel o dcéru pri autonehode a vaše správy ma udržali pri živote," vysvetlil muž na druhej strane telefónneho spojenia.

 

"Je mi ľúto, že ste prišla o niekoho tak blízkeho. V priebehu rokov som sledoval, ako rastiete a čím si prechádzate viac než ktokoľvek iný. Po celú tú dobu som vám chcel napísať, ale nechcel som vám zlomiť srdce," pokračoval muž vo vysvetľovaní.

 

"Ste mimoriadna žena. Keby moja dcéra žila, prial by som si, aby bola presne taká, ako ste vy," uzavrel. Otca už môžem nechať odpočívať, vyhlásila Chastity


Chastity zdieľala komunikáciu s mužom, ktorému patrilo číslo, o ktorom sa domnievala, že patrí jej otcovi, na Facebooku, kde príspevok zaznamenal veľký ohlas.

 

"Štyri roky píšem svojmu otcovi, aby som mu dala vedieť, ako sa mi darí. Dnes mi bolo dané znamenie, že je všetko v poriadku a môžem ho nechať odpočívať," napísalo dievča na Facebook.

 

Dodala, že jej zosnulý otec Jason Ligons v skutočnosti nebol jej biologickým rodičom, ale staral sa o ňu ako o vlastné.

 

"Nevynechal jedinú školskú besiedku, plakala som s ním, smiala som sa s ním, hovorila som mu o všetkom, čo ma trápi aj čo mi robí radosť, správal sa ku mne skrátka ako ten najlepší otec," uzavrela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies