Štyri nové pozitívne prípady, vyliečených je na Slovensku už cez tisíc pacientov

NETKY.SK • 13 Máj 2020, 09:58 • 2 min
Štyri nové pozitívne prípady, vyliečených je na Slovensku už cez tisíc pacientov

BRATISLAVA - V utorok na ochorenie Covid-19 otestovali vyše 4 300 ľudí, z toho štyri testy boli pozitívne. Na webe covid-19.nczisk.sk o tom informovalo Národné centrum zdravotníckych informácií.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Nikto ďalší nepodľahol 

Celkovo je tak na Slovensku 1 469 pozitívne testovaných ľudí na toto ochorenie. Laboratóriá doteraz otestovali vyše 127-tisíc vzoriek. Chorobe nepodľahol žiadny ďalší pacient. Počet úmrtí pacientov s pozitívnym testom na Covid-19 tak zostal na 27. Z ochorenia sa zotavilo ďalších 77 ľudí, na Slovensku je tak spolu už 1 060 vyliečených pacientov.

 

img

 

Noví nakazení
Permanentný krízový štáb informoval na korona.gov.sk, že počet hospitalizovaných pacientov stúpol o 19, momentálne je ich 139. U 19 ľudí bolo ochorenie potvrdené. Na jednotkách intenzívnej starostlivosti je päť osôb, na umelú pľúcnu ventiláciu je napojený jeden pacient.

 

img

 

Lokality nových prípadov 

Kĺzavý medián v utorok opäť klesol, jeho hodnota je aktuálne štyri. Z utorňajších pozitívnych testov boli dva v Bratislavskom kraji. Po jednom novom prípade evidujú Banskobystrický a Trenčiansky kraj.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies