Štyri epizódy novej série Hier o tróny sa dostali na internet

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 10:34 • 2 min
Štyri epizódy novej série Hier o tróny sa dostali na internet

LOS ANGELES - Deň pred celosvetovou premiérou piatej sezóny seriálu Hra o tróny (2011) unikli prvé štyri epizódy na internet. Podľa portálu TorrentFreak zaznamenali tieto štyri časti počas prvých troch hodín od úniku viac ako 100-tisíc nelegálnych stiahnutí.

slovakia

left justify in out

Predstavitelia televízie HBO vyhlásili, že zdrojom úniku bol niekto zo skupiny osôb, ktoré k nim mali povolený prístup. Premiéra úvodnej časti piatej sezóny bola naplánovaná na 12. apríla o 21:00 východného času (v pondelok 13. apríla o 3:00 SELČ), pričom sa tak stalo naraz v 170 krajinách. Piata séria Hier o tróny má celkovo desať častí.


Príbeh Hry o tróny sa odohráva vo fiktívnom svete Siedmich kráľovstiev na kontinentoch Západozem a Essos, kde v období podobnom stredoveku bojuje o Železný trón niekoľko urodzených rodín. Blíži sa však zima, ktorá môže trvať dlhé roky. Dej sa začína v čase, keď sa za slabo stráženou severnou Stenou aktivizuje armáda nekorunovaného kráľa Mancea Raydera a tiež desiví Bieli chodci. Za morom zas krásna Daenerys Targaryen túži po tróne, ktorý jej rodine patril dlhé roky a na dosiahnutie svojho cieľa má nebezpečnú zbraň - tri draky. Hra o tróny je tretí rok po sebe nelegálne najsťahovanejším seriálom roka. Predlohou je knižná séria Pieseň ľadu a ohňa Georgea R. R. Martina.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona