Štvrtú Soukalovú zlostili nohavičky, musela ich naprávať

NETKY.SK • 12 Február 2014, 09:39 • 2 min
Štvrtú Soukalovú zlostili nohavičky, musela ich naprávať

ČERVENÁ POĽANA - Gabriela Soukalová po utorňajších stíhacích pretekoch žien na 10 km v biatlone na zimných olympijských hrách v Soči rozhodne nevyzerala ako pretekárka, čo skončila na nepopulárnom štvrtom mieste. Česká plavovláska po až 29. priečke v nedeľňajšom šprinte predviedla vskutku parádnu "stíhačku", aj keď o lepší čas ju pripravila spodná bielizeň.

slovakia

left justify in out

"Všetci sa ma pýtajú, či som sklamaná, že nemám medailu. Musím povedať, že vôbec! Vyžmýkala som zo seba celú Gábinu. Možno ak by som si jednostaj nemusela naprávať nohavičky, tak by to mohlo byť o stotinu sekundy lepší čas," citoval server iDnes.cz 24-ročnú rodáčku z Jablonca nad Nisou. "Žartujem... Máme biele kombinézy, tak sme si museli zaobstarať niečo, čo nebude presvitať. Bola som opatrná a nechcela som, aby servismani a ľudia okolo trate videli... Videli to priehľadné. Tak som si to musela stále narovnávať," rozdávala úsmevy Soukalová, ktorej mama Gabriela pochádza z Kremnice. 

Víťazkou utorňajšej stíhačky sa stala suverénna Bieloruska Daria Domračevová. Slovenka Anastasia Kuzminová dobehla na šiestej pozícii, hoci štartovala s náskokom približne dvoch desiatok sekúnd ako prvá. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona