Štvrťfinále Ligy majstrov prinieslo napínavé súboje a víťazstva domácich tímov

NETKY.SK • 10 Apríl 2019, 00:03 • 2 min
Štvrťfinále Ligy majstrov prinieslo napínavé súboje a víťazstva domácich tímov

BRATISLAVA - Po dvoch utorkových prvých dueloch štvrťfinále play-off futbalovej Ligy majstrov 2018/2019 sú najbližšie k postupu medzi kvarteto najlepších tímov v Európe tímy FC Liverpool a Tottenham Hotspur. Anglický Liverpool doma zdolal FC Porto 2:0 a v súboji dvoch klubov z Britských ostrovov si Tottenham poradil s Manchestrom City 1:0. Odvety sú na programe v stredu 17. apríla.

slovakia

left justify in out

"The Reds" v domácom prostredí v súboji proti portugalskému FC Porto rozhodli o úspechu už v prvom polčase. Skóre stretnutia na štadióne Anfield otvoril už v 5. minúte Naby Keita a poistku pridal v 26. minúte Roberto Firmino. V ďalšom priebehu už gól nepadol a pred odvetou je Liverpool bližšie k postupu.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Job done at Anfield ✔️ #UCL #ChampionsLeague #LFC #LiverpoolFC #Anfield

Príspevok, ktorý zdieľa Liverpool Football Club (@liverpoolfc),

 

V súboji dvoch anglických zástupcov medzi Tottenhamom Hotspur a Manchestrom City sa v Londýne zrodil najtesnejší triumf domáceho mužstva 1:0. Hostia pritom už v 13. min mali obrovskú šancu na gól, no Sergio Agüero nepremenil pokutový kop, jeho strelu brankár Hugo Lloris zneškodnil. Domáci priaznivci sa dočkali v 78. minúte, hosťujúceho brankára Edersona prekonal Juhokórejčan Son Hung-min. Defenzíva Citizens mu nechala príliš veľa priestoru a Ázijčan to využil na dôležitý gól.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It feels so good to be home. 😍 #COYS #UCL

Príspevok, ktorý zdieľa Tottenham Hotspur (@spursofficial),



Výsledky utorkových prvých stretnutí štvrťfinále futbalovej Ligy majstrov 2018/2019 (odvety sú na programe 17. apríla v Manchestri resp. Porte):

Tottenham Hotspur (Angl.) - Manchester City (Angl.) 1:0 (0:0)
Gól: 78. Son Hung-min, rozhodoval: Björn Kuipers (Hol.)
Zostavy:
Tottenham: Lloris - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Moussa Sissoko, Winks (81. Wanyama) - Alli (87. Llorente), Eriksen, Son Hung-min - Harry Kane (58. Lucas)
Manchester City: Ederson - Walker, Otamendi, Laporte, Delph - Gündogan, Fernandinho, D. Silva (89. De Bruyne) - Mahrez (89. L. Sané), Agüero (71. Gabriel Jesus), Sterling


FC Liverpool (Angl.) - FC Porto (Portug.) 2:0 (2:0)
Góly: 5. Keita, 26. Firmino, rozhodoval: Antonio Mateu Lahoz (Šp.)
Zostavy:
Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Lovren, V. van Dijk, Milner - Henderson, Fabinho, Keita - M. Salah, Firmino (82. Sturridge), S. Mané (73. Origi)
Porto: Casillas - Maxi Pereira (77. Fernando), Felipe, Militao, Telles - J. M. Corona, Danilo, Ó. Torres (73. B. Costa), Otávio - Marega, Tiquinho Soares (62. Brahimi)




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona