Štvrtá sezóna seriálu Sleepy Hollow bola jeho posledná

NETKY.SK • 10 Máj 2017, 11:19 • 2 min
Štvrtá sezóna seriálu Sleepy Hollow bola jeho posledná

BRATISLAVA - Americký mysteriózny fantasy seriál Sleepy Hollow (2013 - 2017), známy aj pod názvom Ospalá diera, nebude pokračovať piatou sezónou.

slovakia

left justify in out

V utorok to prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete oznámil jeden z tvorcov projektu Phillip Iscove, ktorý sériu nazval absolútnym snom.

 

"Zo srdca ďakujem každému hercovi, scenáristovi, režisérovi, producentovi a neuveriteľnému štábu za ich neustálu ťažkú prácu. Ale vďaka fanúšikom šou naozaj ožila a im dlžím najviac," uviedol v príspevku.

 

Televízia Fox, ktorá Sleepy Hollow vysielala, okrem menovanej série v utorok oznámila aj koniec projektu Rosewood (2015 - 2017), známeho aj ako Vražedné Miami, začiatkom mája zase ukončila seriál Pitch (2016).

Seriál Ospalá diera okrem spomínaného Iscovea vytvorili aj Alex Kurtzman, Roberto Orci a Len Wiseman, pričom sa inšpirovali príbehmi The Legend of Sleepy Hollow z roku 1980 a Rip Van Winkle z roku 1819 spisovateľa Washingtona Irvinga.

 

V projekte sa predstavili napríklad Tom Mison, Lyndie Greenwood, Nicole Beharie, Orlando Jones, Katia Winter, John Noble, Nikki Reed, John Cho, Zach Appelman, Janina Gavankar alebo Jeremy Davies. Poslednú epizódu odvysielali 31. marca.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies