Štvorročné dievčatko našli živé v aute pod telami zavraždených

NETKY.SK • 6 September 2012, 10:48 • 2 min
Štvorročné dievčatko našli živé v aute pod telami zavraždených

Štvorročné dievčatko našli živé v aute pod telami zavraždených - Krimi Živé štvorročné dievčatko objavila francúzska polícia pod telami troch zastrelených v aute s britskou poznávacou značkou, ktoré bolo zaparkované v jazernej oblasti pri meste Annecy vo

slovakia

left justify in out

imgŽivé štvorročné dievčatko objavila francúzska polícia pod telami troch zastrelených v aute s britskou poznávacou značkou, ktoré bolo zaparkované v jazernej oblasti pri meste Annecy vo Francúzskych Alpách. 
      Prokurátor z Annecy Eric Maillaud dnes priamo na mieste činu povedal médiám, že dieťa "zostalo pod telami, ležalo tam asi osem hodín", kým ho polícia našla. Keďže však rozpráva iba po anglicky, nemôže opísať, čo sa stalo. V súčasnosti je v starostlivosti polície.
      Iné dievča hospitalizovali v kritickom stave so strelnými zraneniami a štyroch dospelých našli v stredu zabitých v BMW zaparkovanom na lesnej ceste.
      Totožnosť obetí ani ich štátnu príslušnosť nezverejnili.
      Polícia oblasť uzavrela a až do noci prehľadávala les v blízkosti obce Chevaline v oblasti Haute-Savoie, spresnila agentúra Associated Press.
      Dve z obetí sú ženy - ich telá ležali na zadnom sedadle vozidla -, a dve muži - jeden z nich sedel za volantom. Telo druhého muža, cyklistu, našli neďaleko auta, vedľa ktorého ležalo aj zranené dievča. V okolí auta sa nachádzalo veľké množstvo prázdnych nábojníc.
      Telá obetí a vážne zranené dievča objavil na lesnom parkovisku v stredu popoludní náhodný cyklista, dodal prokurátor.
      V okolí auta sa povaľovalo značné množstvo nábojníc, potvrdil pre médiá. Dodal, že podľa odborníkov na mieste činu muselo dôjsť k prudkej prestrelke.
      "Zatiaľ nemáme poruke pracovnú hypotézu o tom, čo sa vlastne prihodilo," povedal prokurátor, čím sa snažil vyvrátiť prvotné hypotézy o "vybavovaní si účtov" alebo o rodinnej dráme.
      Pitvu obetí uskutočnia dnes alebo v piatok.      

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies