Štvorica mužov sa pobila, policajti ukončili zvadu varovnými výstrelmi

NETKY.SK • 23 September 2015, 14:08 • 2 min
Štvorica mužov sa pobila, policajti ukončili zvadu varovnými výstrelmi

NITRA – Z prečinu výtržníctva obvinil poverený policajt z Dvorov nad Žitavou v okrese Nové Zámky štyroch mužov.

slovakia

left justify in out

Tí na seba vzájomne zaútočili v nedeľu 20. septembra zhruba o 13. hodine na Ulici J. Aranya v Dvoroch nad Žitavou.

 

Do konfliktu sa 31-ročný Zoltán a 18-ročný Jozef dostali s 24-ročným Richardom a 27-ročným Tiborom z obce Bruty. "Ich dlhšie trvajúci spor vyvrcholil po tom, ako Zoltán rozbil na Richardovom aute drevenou pálkou čelné sklo a poškodil dvere na strane vodiča. Muži sa začali vzájomne napádať nožmi a strhla sa medzi nimi bitka," skonštatovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

 

Policajná hliadka mužov vyzvala, aby konflikt ukončili, tí však na výzvu nereagovali. Policajti preto v zmysle zákona použili služobnú zbraň a vystrelili do vzduchu dva varovné výstrely. Všetkým štyrom mužom bola obmedzená osobná sloboda a boli predvedení na oddelenie k vypočutiu, kde boli vykonané všetky potrebné procesné úkony, informovala Bruchterová. Obvinení sú stíhaní na slobode. V prípade preukázania viny im hrozí za tento skutok trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona