Stuttgart prišiel o ikonu, VfB opúšťa kapitán Tasci

NETKY.SK • 31 August 2013, 08:23 • 2 min
Stuttgart prišiel o ikonu, VfB opúšťa kapitán Tasci

STUTTGART - Výsledkovou krízou zmietaný nemecký futbalový klub VfB Stuttgart dostal ďalšiu ranu, ktorou je nečakaný odchod kapitána Serdara Tasciho.

slovakia

left justify in out

Momentálne zranený stopér so skúsenosťami aj z nemeckej reprezentácie si po 14 rokoch vyzlečie dres s červeným pruhom na hrudi a mieri do Ruska. Vedenie Stuttgartu sa dohodlo na jeho prestupe so Spartakom Moskva, výška odstupného nie je známa.

Od svojho debutu 20. augusta 2006 odohral Tasci za VfB dovedna 181 bundesligových duelov, v ktorých dosiahol deväť gólov. V roku 2007 sa tešil z majstrovského titulu. "Vôbec to nebolo jednoduché rozhodnutie. Nie je to voľba proti VfB, ale beriem to ako novú výzvu. Zažil som v Stuttgarte skvelé časy, obzvlášť ďakujem fanúšikom, ktorí nás zakaždým skvele podporovali. Vždy som sa identifikoval s VfB, a tak to aj zostane,“ vyhlásil na rozlúčku 26-ročný Tasci. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona