Sturridge verí, že proti Chelsea nastúpi

NETKY.SK • 24 Apríl 2014, 11:21 • 2 min
Sturridge verí, že proti Chelsea nastúpi

LIVERPOOL - Útočník anglického futbalového klubu FC Liverpool Daniel Sturridge je optimistom v otázke účasti v dôležitom ligovom zápase proti Chelsea Londýn v priamom súboji o titul v Premier League. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Sturridge je bývalým hráčom Londýnčanov, dres ktorých obliekal v rokoch 2009 až 2013. "Ja dúfam, že už cez víkend budem späť. Nie som si síce úplne istý, že sa tréner rozhodne postaviť ma. Uvidíme," povedal autor 20 ligových gólov v tejto sezóne. V nej "The Reds" aj so slovenským stopérom Martinom Škrtelom mieria za prvým titulom od roku 1990. Vyhrali už 11 posledných zápasov a proti "The Blues" môžu triumfom urobiť ďalší výrazný krok za vytúženým cieľom.
      

Sturridge sa zranil predminulý víkend vo víťaznom stretnutí proti Manchestru City. Dvadsaťštyriročný anglický reprezentant vynechal aj posledný ligový zápas s Norwichom, ktorý mužstvo trénera Brendana Rodgersa vyhralo 3:2.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona