Sturridge sa zapojil do tréningu, hrať bude možno už proti ManCity

NETKY.SK • 18 November 2015, 14:37 • 2 min
Sturridge sa zapojil do tréningu, hrať bude možno už proti ManCity

LIVERPOOL - Anglický futbalový reprezentant Daniel Sturridge sa opäť zapojil do plného tréningového procesu FC Liverpool.

slovakia

left justify in out

Zostáva však otázne, či s ním tréner Jürgen Klopp bude môcť počítať do zostavy v sobotňajšom šlágri 13. kola Premier League, v ktorom sa LFC predstaví na ihrisku lídra súťaže Manchestru City.

 

Zraneniami skúšaný útočník vynechal úvod sezóny, keď sa v lete podrobil operácii bedrového kĺbu. V závere septembra stihol odohrať tri stretnutia, ale potom si na tréningu poranil koleno. Do zostavy Liverpoolu sa okrem neho vracia aj dvojica James Miler, Jordon Ibe. Milner mal minulý týždeň problémy so stehenným svalom, Ibeho trápilo narazené koleno.

 

Kouč Klopp v sobotu na Etihad Stadium nebude môcť počítať s dlhodobo zranenými Dannym Ingsom a Joeom Gomezom, ostatní hráči - vrátane kapitána slovenskej reprezentácie Martina Škrtela - mu budú k dispozícii.

 

Liverpool je priebežne v tabuľke desiaty, na vedúci ManCity stráca deväť bodov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies