Stupka zostáva v Piešťanoch, do Košíc odchádza Kutálek

NETKY.SK • 15 Február 2015, 21:58 • 2 min
Stupka zostáva v Piešťanoch, do Košíc odchádza Kutálek

PIEŠŤANY - Líder hokejovej Tipsport extraligy 2014/2015 a úradujúci slovenský šampión HC Košice získal do konca sezóny najproduktívnejšieho útočníka konkurenčných Piešťan Tibora Kutálka.

slovakia

left justify in out

Pôvodne sa k "oceliarom" mal vrátiť z hosťovania Václav Stupka, no kluby sa dohodli na inom pohybe medzi kádrami. Do košickej kabíny sa podľa dohody vracia obranca Adam Drgoň.

 

Kutálek v tejto sezóne v 51 dueloch nazbieral 42 kanadských bodov za 22 gólov a 20 asistencií. "K dohode s Košicami o výmene hráčov došlo až dnes po zápase. Všetko bolo do poslednej chvíle otvorené," uviedol prezident ŠHK 37 Piešťany Jaroslav Lušňák a doplnil, že otázny je ďalší štart brankára Denisa Godlu v tíme "havranov". "Slovanu Bratislava sa skomplikovala situácia s brankármi," uvádza sa v správe na klubovom webe Piešťan. 

 

Zaujímavosťou nedeľňajšej dohody je skutočnosť, že pravdepodobne Piešťany budú štvrťfinálovým súperom Košíc v play-off. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies