Stümpelovi to ide aj bez hokejky, blysol sa futbalovým hetrikom

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 09:32 • 2 min
Stümpelovi to ide aj bez hokejky, blysol sa futbalovým hetrikom

ILIAŠOVCE - Hokejista Jozef Stümpel strieľa dôležité góly aj bez hokejky a puku. Kapitán HK Nitra sa blysol prvým hetrikom vo futbalovej kariére v stretnutí 26. kola 8. ligy v drese FK 56 Iliašovce, ktoré doviedol k triumfu 6:2 nad lídrom tabuľky FK Slovan Veľký Folkmar (B).

slovakia

left justify in out

Vďaka presnej muške majstra sveta z Göteborgu zavŕšili Iliašovce sezónu triumfom nad vopred istým víťazom súťaže. Štyridsaťjedenročný hokejista sa najskôr presadil v 22. minúte z pokutového kopu a cenné víťazstvo podčiarkol dvoma presnými zásahmi v poslednej minúte riadneho hracieho času. Iliašovce obsadili v 8. lige celkovú tretiu priečku so 46 bodmi a dvanásťbodovou stratou na prvé miesto Veľkého Folkmara.   

 

Stümpela zaregistroval klub v prvej polovici mája, hraním súťažného futbalu si obohacuje letnú prípravu na novú sezónu. V tíme navyše pôsobí spoločne s dvojicou hokejových spoluhráčov spod Zobora Lukášom Novákom a Petrom Ordzovenským. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies