Stümpel sa v Nitre dohodol do decembra

NETKY.SK • 12 September 2013, 13:20 • 2 min
Stümpel sa v Nitre dohodol do decembra

NITRA - Hokejový útočník Jozef Stümpel bude pokračovať v kariére v HK Nitra. S vedením klubu spod Zobora sa majster sveta 2002 dohodol do decembrovej reprezentačnej prestávky. Ďalšia spolupráca nie je vylúčená.

slovakia

left justify in out

"Určite nevylučujem, že tu budem pokračovať aj potom. V súčasnosti som rozhodnutý zostať doma. Možno aj celú sezónu,“ povedal podľa klubového webu hknitra.sk Jozef Stümpel. 

V Nitre chcú nadviazať na vlaňajšok a najmä na vydarený vstup do sezóny. Spoliehajú sa na dobrú partiu. "Vtedy sme sa celkom dobre nakopli a veľmi nám to pomohlo. Máme tím, ktorý môže atakovať miesto v prvej štvorke. Sezóna je ale dlhá, čas ukáže, ako si budeme počínať v konkurencii ostatných tímov. Chceme bodovať v každom zápase, aby sme si vytvorili dobré umiestnenie pred play-off,“ doplnil Stümpel. 

Štyridsaťjedenročný center sa v minulej sezóne po výkonoch v nitrianskom drese dostal aj do tímu pre majstrovstvá sveta v Helsinkách a Štokholme. Stümpel má bohaté skúsenosti z NHL i KHL. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies